Duguláselhárítás Veszprém

A dugulás sosem jön jókor, de szerencsére Veszprém környékén a legjobb szakemberek állnak rendelkezésre, akik gyorsan és hatékonyan oldják meg a problémát. Ne habozzon, hívja fel őket még ma!

Milyen dugulások esetén kaphat segítséget Veszprémben

  • Mosogató duguláselhárítás
  • WC duguláselhárítás
  • Kád duguláselhárítás
  • Zuhanytálca duguláselhárítás
  • Mosdó duguláselhárítás
Veszprém
Image by nautilus64 from Pixabay

Ez okozza a dugulásokat Veszprémben is?

A dugulásoknak több oka lehet. A mosogató dugulását általában a zsír és ételmaradék okozza. Ha a mosogatás hideg vízzel történik, a probléma nagyobb eséllyel alakul ki. A hideg zsiradék kicsapódik a lefolyó falára, és egyre jobban leszűkíti az átmérőjét. A többi szennyeződés egyre inkább beleragad ebbe a masszába.

A zuhanytálca dugulását általában a haj, szőr, sampon és szappan maradványok lerakódása okozza.

A WC dugulása már nem ilyen egyértelmű. Ebben az esetben az ok lehet a kevés víz használat, a túlzott papír használat. Ezek mind olyan okok, amikor a normális használat közben is előfordul a dugulás. A WC esetében azonban sokszor a gyerekek által beledobált tárgyak, játékok is galibát okozhatnak. Sokszor a WC illatosító elakadása a ludas a dugulás kialakulásában.

A fővezeték dugulását a fentieken felül a gyökérbenövés is okozhatja. Ez általában nem javítható bontás nélkül, de a dugulás helyét meghatározva minimalizálni lehet a felfordulással járó munkát.

A dugulásokat kivitelezési hiba is okozhatja, ilyenkor általában vissza is tér a probléma. Néhány példa:

  • a nagyon kis lejtéssel megépített csatorna melyben a pangó vízből a vízkő lerakódik a cső falára és egyre jobban szűkíti a keresztmetszetet.
  • a nagyon nagy lejtéssel megépített csatornában a víz gyorsan távozik, a szennyeződéseket azonban nem viszi magával.
  • az indokolatlanul sok könyököt tartalmazó csatornaszakaszban könnyebben meg tudnak akadni a dugulást okozó dolgok.

A veszprémi duguláselhárító szakemberek eszközei

A profi duguláselhárítók profi eszközökkel dolgoznak, nincs ez másként Veszprémben sem. Ilyenek a motoros csőtisztító gépek, melyek a spirált a lefolyóban forgatva küzdik előre magukat a legmakacsabb duguláson keresztül. Ezeknek az eszközöknek a hétköznapi neve a motoros csőgörény.

A magasnyomású mosók speciális csövekkel és fejekkel és a nagyteljesítményű woma duguláselhárító berendezések segítségével a lerakódások nagy részét el lehet távolítani.

Az eszközök között találkozhatunk még a csatornakamerával, mellyel meg lehet határozni a dugulás okát, és helyét is. A duguláselhárítás végeztével az eredményt is ellenőrizni lehet.

A professzionális WC pumpák szintén a veszprémi duguláselhárítók eszközei közé tartoznak.

Duguláselhárító szakemberek Veszprémben

Duguláselhárítás, – Nagy József

Duguláselhárítás 0-24 (Pumpanda a dugulását megoldja)

Duguláselhárítás 3 hónapos garancia Ország és Bognár

Tovább Veszprém város oldalára